Politika kvalitete

Poštovani klijenti,

Tokom svih godina našeg postojanja trudili smo se da pružimo premium uslugu svim klijentima. Uložili smo jako puno napora i resursa kako bi osigurali vodeću poziciju na lokalnom tržištu ali i u regionu. Svake godine ulažemo dodatne resurse, znanje i vrijeme kako bi bili u mogućnosti pružiti još kvalitetnije usluge jer vjerujemo da uvijek ima prostora za unapređenje svih naših usluga.

S tim u vidu, želimo Vam predstaviti politiku kvalitete kompanije A2B Express:

· Povećati zadovoljstvo kupaca/klijenata

· Nepravilnosti u radu smanjiti na najmanju razinu

· Učiniti sve što je moguće da se udovolji kupcu

· Odnositi se prema kupcu profesialno, kompetentno i ljubazno

· Dosegnut najviši standard usluge

Mi, unutar A2B Express kompanije ozbiljno shvatamo politiku kvalitete naše kompanije i nastojimo da sve navedene ciljeve ostvarimo. Vjerujemo da ako se pridržavamo navedenih ciljeva, imamo mogućnost da se širimo, postignemo odlične poslovne rezultate i što je najvažnije imamo zadovoljne korisnike naših usluga.

A2B EXPRESS USLUGE

Premium dostava

U saradnji sa olx.ba nudimo premium dostavu Vaših proizvoda! Premium dostava će olakšati Vaše poslovanje tako što će ga učiniti bržim, jednostavnijim i sigurnijim! Dodatne pogodnosti Premium dostave su: sigurna naplata pouzećem, on line praćenje pošiljke (u stvarnom vremenu) i naravno, Premium dostava je najpovoljnija i najbrža!

Mobilne aplikacije

Kao jedan od glavnih ciljeva jeste pružati sve relevantne informacije našim korisnicima u vezi statusa pošiljki. Kako bi olakšali pristup ovim informacijama, kreirali smo mobilne aplikacije za praćenje pošiljki. Mobilne aplikacije su dostupne za tri vodeće platforme: Google Android, Apple iOS i Microsoft Windows Phone. Mobile aplikacije možete besplatno  preuzeti na slijedećim linkovima:

iOS

Windows Phone

Android

A2B Express web

Želimo Vas obavjestiti da smo dodali novu kategoriju na A2B web stranici pod nazivom „kontaktirajte nas“. U ovoj kategoriji možete naći sve kanale kroz koje ste u mogućnosti komunicirati sa nama. Dostupni smo Vam kroz poziv našem call centru, kroz društvene mreže kao i direktna komunikacija putem web stranice. Cilj nam je da budemo dostupni našim korisnicima na sve moguće naćine, kako bi klijenti uštedili vrijeme i dobili sve potrebne informacije o pošijkama i ostalim uslugama.

Poslovnice i kontakti

Obzirom da dostavljamo pošiljke širom Bosne i Hercegovine samim tim posjedujemo poslovnice unutar cijele zemlje:

Sarajevo

Mostar

Lukavica

Banja Luka

Bihać

Tuzla

Gradiška

Za kontakte navedenih poslovnica,  molimo Vas da posjetite A2B Express web stranicu (www.a2b.ba).

 Do sljedećeg A2B Newsletter-a, želimo Vam puno uspjeha!

 NA PRAVOM MJESTU U PRAVO VRIJEME

VAŠE LOGISTIČKO RJEŠENJE