A2B Vizija & Misija

Misija
A2B je samostalna kompanija čija je misija postati vodeći logistički lanac u regiji koji se ističe svojom kvalitetom i brzinom usluge. Kako bismo to postigli, stvorili smo niz vrijednosti i strogih procedura koje stavljaju naglasak na zadovoljavanje potreba klijenata sa visokom kvalitetom usluge, ljubaznošću naših zaposlenika te na korporacijsku kulturu koja se provodi prema visokim etičkim i profesionalnim standardima. Naša misija je, da kroz pružanje usluge transporta osiguramo lanac dostave visoke dodane vrijednosti i pružanja poslovnih informacija te na taj način udovoljimo zahtjevima klijenata na najkvalitetniji način i u skladu sa svakim dijelom tržišta unutar kojeg se vrši usluga. Sigurnost nam je od primarnog značaja kod svih aspekata poslovanja. Naša tvrtka nastojati razviti odnos obostranog uvažavanja svojih zaposlenika, partnera i dobavljača.

Strategija
A2B jedinstvena operativna strategija se odvija sa lakoćom na veoma uticajan način.

Zajedništvo
Jedna kompanija – jedan tim. Mi smo regionalna organizacija te funkcioniramojedinstveno sa lakoćom kao jedna kompanija. Dijelimo jednake principe u cilju pružanja
idealnih logističkih rješenja našim klijentima te surađujemo na globalnoj i lokalnoj razini kako bismo zadržali odanost naših zaposlenika, klijenata i ulagača

Rast
Nadjačan rast tržišta - U svakome segmentu poslovanja, u svakoj državi
u kojoj poslujemo, rastemo brže od tržišta. Pridajemo veliku važnost poboljšanju
efikasnosti u svakom segmentu poslovanja, vrlo smo fleksibilni te je vrlo jednostavno
surađivati sa nama. Naš široki spektar usluga i brzina, čini nas jedinstvenima te
nam omogućava veliku prednost pred konkurencijom na tržištu.

Izvrsnost
Besprijekornost je naš cilj - Svaki dan težimo ka tome da postanemo bolji, potičemo razvoj te mjerimo našu uspješnost. Imamo implementiran sustav upravljanja kvalitetom na globalnoj i lokalnoj razini koji je temelj naše operativne izvrsnosti.

Vrijednosti;
Usluga 
 Naš apsolutno pozitivan duh, stavlja naglasak da se maksimalno brinemo za naše klijente te da su oni uvijek na prvome mjestu.

Inovacije
Otkrivamo i provodimo rast novih tehnologija i usluga koje omogućuju naš poslovni napredak.

Uspjeh
 Poštujemo dogovore, a sa širokim spektrom usluga možemo ponuditi sve na jednome mjestu te se uvijek odnosimo sa stavom ‘''mi to možemo''.

Odgovornost
Naša vrlina je brzina i fleksibilnost. Manje birokracije i administracije, omogućava nam brzu i efikasnu komunikaciju.

Upravljanje učinkom
 Imamo visoko postavljene ciljeve koji se mjere prema rezultatima i prema tome kako su postignuti.

Ljudi
Vrednujemo naše ljude i promoviramo različitosti u razmišljanju i na radnome mjestu.

Lojalnost
Nastojimo zaslužiti povjerenje i poštovanje kod naših zaposlenika, klijenata i ulagača svaki dan u svakom segmentu poslovanja.